Om Oss

Vi på hydraulkungen har jobbat som tillverkare och leverantör i hydraul svängen sedan början av 1950 talet. Alla som har byggt maskiner eller använt hydraulik i någon form under de senaste 60 åren i Sverige har kommit i kontakt med oss på ett eller annat sätt.

Vi har jobbat med alla stora hydraul tillverkare antingen som underleverantör, leverantör eller distributör.

Så vårt kontaktnät är brett och det gynnar dig som kund till Hydraulkungen. Det vi erbjuder er som kund är ett brett kunnande inom olika segment inom hydrauliken. Men även vad vi själva vill kalla for schyssta priser. Våra schyssta priser på hydraulik i Sverige tåI att jämföras. 
Idag så hittar du en del av våra varumärken under fliken varumärken. 

Vi har ett 15 tal olika hydraul varumärken som vi distribuerar, och hittar du inte det varumärket som du är i behov av, så tag då kontakt med oss så fixar vi det åt er.

I huvudsak erbjuder vi kompletta hydraul sortiment på ventiler, motorer och pumpar. Men även aggregat och annat finns tillgängligt for snabb leverans eller så bygger vi det åt er, efter ert behov.

Vi har aven en lång historia gällande samarbeten med både Parker-Hannifin och Danfoss som går tillbaka till 1970-talet.

Oavsett om du bygger 1 eller 100+ maskiner om året, så är ni alla välkomna som kund till oss på Hydraulkungen. Och om ni driver en service verkstad så har vi möjlighet att erbjuda era bra priser på reservdelar inom hela hydraul segmentet.

Vi kan även erbjuda er Danfoss+1 och Parker IQAN programmering om ni har ett sådant behov.

Varmt välkomna som kund till oss på Hydraulkungen.