Är Danfoss PVG världens bästa hydraul ventil?.

Vi vet att många av våra kunder är väldigt nöjda med att använda sig av PVG16,PVG32,PVG100,PVG120 modellerna i sina applikationer och maskiner.

Men varför är kunderna så nöjda med PVG ventilen jämfört med många andra ventil modeller, det är den stora frågan många ställer sig idag?.

Vi på Hydraulkungen är även ventil tillverkare och ventil utvecklare sedan början av 1950 talet.

Så vi har en stor och bred kunskapsbank att använda oss av när det gäller att jämföra olika ventil modeller på den globala ventil marknaden.

PVG

Den stora fördelen med Danfoss PVG ventiler är dom olika möjliga användnings områderna ventilen erbjuder sina kunder.

Vi hittar idag PVG ventilerna på olika jordbruksmaskiner av det dyrare slaget.

Men PVG ventilen används också flitigt i skogskranar, grävmaskiner och på lastbilspåbyggnader.

PVG
PVEA

Fördelen att PVG ventilen kan fungera både för lite billigare applikationer som kan använda sig av ON/OFF, eller dyrare applikationer som behöver kunna köra sitt ventil paket som Proportional styrt.

Gör att kunden kan själv välja sin egen prisnivå efter sina egna behov.

PVG ventilen har blivit en mycket populär global ventil då den fungerar med ON/OFF eller med mycket avancerade Propp styrda paket.

Just det faktumet att Danfoss egna +1 Joystick och styrsystem är framtagna just för att utveckla kundernas möjligheter till egna tekniska lösningar gör inte saken sämre.

PLUS+1 DANFOSS.

Så när vi pratar om Danfoss PVG ventiler med våra kunder så vet vi med all säkerhet att vi kan hitta en gemensam teknisk lösning för alla deras lite mera avancerade applikationer.

Just dom olika flödesmöjligheterna på PVG ventilen gör att den passa bra överallt.

Det har genom åren kommit och gått väldigt avancerade byggbara hydraul ventiler som har presterat bättre en PVG ventilerna i testbänkar och även ute på fältet i maskintest.

Dock så har många av dessa ventiler vi tänker framförallt på CV2000 och CV3000 inte gått att framställa i tillräckligt stora serier för att kunna säkerhetsställa trygga leveranser för kunderna.

Man kan helt enkelt säga att dessa andra ventiler har varit för komplicerade att serie tillverka.

Och då har dom inte varit ett vettigt alternativ för maskinbyggare globalt sätt.

PVG

Danfoss PVG ventil har också ytterligare en stor fördel och det är att många service verkstäder för maskiner och hydraulik klarar av att själva serva dessa ventilpaket.

Och då skall man komma ihåg att vissa av PVG ventilens konkurrenter idag, kräver att en auktoriserad service person kommer och servar ventilpaketet ifråga på plats hos kunden.

Och när en hydraul produkt kräver auktoriserad personal för service, så då förlorar man både tid och pengar som slutkund.

Så om vi som ventilexperter måste välja en ventil som världens bästa ,så måste det blir PVG modellen och framförallt då storsäljaren PVG32 som vi har jobbat med ända sen den lanserades på 1980 talet.

Hydraulkungen både bygger PVG ventiler efter kundernas applikations behov, men vi levererar också alla standard modeller som finns ute på marknaden.

Sedan så tillhandahåller vi stora Danfoss lager av reservdelar för alla 4 PVG modellerna, för snabb leverans för er som kund.

Vår målsättning som Danfoss hydraul leverantör är att erbjuda er som kund en stark teknisk support med vad vi själva kallar för schyssta priser.

Våra priser tål som sagt att jämföras i Sverige.

Så vi kan varmt rekommendera Danfoss PVG ventiler för era applikationer.

Hydraulkungen

Hydraulkungen PVG Danfoss

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *