Vi kombinerar elektrifiering med vår hydraulik.

När det handlar om elektrifiering kan vi på Hydraulkungen erbjuda våra kunder flera olika alternativ. I närmare 30 år har vi haft ett mycket givande samarbete med Danfoss och Amerikanska Hydro-gear där vi varit Underleverantör och leverantör under flera år, och självklart kan vi därmed hjälpa våra kunder att ta nästa steg i den pågående elektrifieringen. 
Som leverantör får vi tillgång till bra kunnande och världsledande produkter även inom detta område. Det ger våra kunder tryggheten att även i fortsättningen låta oss ta ett stort ansvar för deras teknikutveckling, säger Hydraulkungens försäljnings ansvarig i Sverige Joakim Nilsson.  

 EN UNIK KOMBINATION FÖRENKLAR FÖR KUNDEN 

Hydraulkungen har även ett nära samarbete med Parker sedan 1979 som är starka inom eldrift och har elektrifierat många olika typer av applikationer. Under hösten 2021 har utbudet ökat ytterligare med samarbeten med Xerotech och I&W engineering samt att vi har börjar ett närmare samarbete med Hydro-gear i USA genom vårt Chicago kontor.
Vi har ett mycket brett utbud, med samarbetspartners som kompletterar varandra. Vi ser en mycket stor potential för alla företag som bygger maskiner och pratar om elektrifiering, säger Joakim Nilsson. 
Hydraulkungen är unika på marknaden mot små och medelstora OEM-kunder, vi kombinerar hydraulik och elektrifiering vilket ger våra kunder en komplett partner som de kan prata med om två så oerhört viktiga bitar. Vi kan vara med på kundens resa, komplettera elektriska drifter och det blir enkelt för kunden. 

Och vi erbjuder som ni alla redan vet schyssta priser!.

Våra priser tål som sagt att jämföras även på väldigt dyra premium produkter som Electric drives är idag.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *